Start Om oss Frågor & svar Kurser Gruppbokning Schema Workshops Om pole dance

Spin! Polefitness i Skövde

Spin Polefitness är en dansstudio som erbjuder kurser i poledance och flera andra danser. Spin grundades 2016 och du hittar oss på Kaplansgatan 30 i Skövde.

Mina Billing grundade Spin Polefitness 2016. Hon hittade till polefitness 2009 och det var kärlek vid första ögonkastet. Hon föredrar att hänga på stången men kan även finna lite tid för att lyfta skrot på gymmet. Under 2017 bestämde hon sig att göra Spin till sitt jobb och idag driver hon Skövdes första och enda poledance studio. Mina instruerar alla nivåer inom polefitness samt flexibility (stretch). Hon är utbildad poledanceinstruktör hos Studio DQ och Flow i Stockholm. Hon är även legitimerad tandläkare sedan 2013 och verksam på deltid vid Folktandvården.

Sofia Wirheim är instruktör i Poledance Bas och Fortsätning. När Sofia inte hänger upp och ner på stången, hittar ni henne i gymmet eller på hästryggen. På dagarna jobbar hon som boendestödjare inom socialpsykiatrin. Sofia har tidigare varit instruktör i Bodypump, Core, med mera.
Jenna Karppinen är instruktör i Poledance Bas och Fortsätning. Jenna hittade till poledance i hösten 2017 och fastnade direkt för sporten. Förutom gymträning hänger hon gärna i studion på fritiden och bidrar alltid till en positiv och härlig stämning.
Isabelle Gouali är utbildad pedagog i musik och rörelse/rytmik i Stockholm. Det var tack vare vännerna i Panetoz som hon fann dansstilen Dancehall från Jamaica. Sedan dess har hon rest till Jamaica flera gånger för att lära sig mer och reser så ofta hon kan till storstäder som New York, Stockholm etc för att utvecklas. Hon är numera en mycket anlitad och uppskattad danslärare i Skaraborg och undervisar främst i Dancehall och Twerk.
Chelsie Norman är eventinstruktör i poledance och fyller studion med skratt och energi. Hon började sin resa i poledance 2018. Chelsie har en stor kärlek till fysisk rörelse och har tidigare år testat på att dansa street, feminine vibe och modern jazz. Hon arbetar dessutom som idrottslärare och på fritiden väljer hon att vara aktiv på gymmet och i polestudion.
Lee Harrysson är instruktör i burlesque. Hon har dansat burlesque i 3 år. — För mig är burlesque något jag inte kan leva utan, det ger mig glädje, energi och självförtroende. I burlesquekursen kommer vi blanda allt mellan flörtiga dansmoves med stol, floorwork och jazz steg. Till vardags jobbar Lee som sjuksköterska.