Start Om oss Frågor & svar Kurser Gruppbokning Schema Workshops Om pole dance

Workshops

I påsk, 8:e april, har vi glädjen att presentera två workshop med Frida Wigur. Frida är ursprungligen från Västergötland men bor i Stockholm sedan 2009. Hon började träna pole år 2012 och är idag poleinstruktör och exotic-instruktör på North Pole Studio i Stockholm. Hon har bakgrund i konståkning men har nu bytt skridskor mot klackar. Frida har tävlat i pole SM 2015 och 2018, där hon tog guld i amatörkategorin 2015.

– Nu dansar jag mest exotic och dansar både proffesionellt, oftast under namnet ”Mizzen”, och på min fritid i studion. Jag hoppas kunna ge er material att använda och utforma till erat eget vilket är min största glädje som instruktör. Följ mig gärna på Instagram @mindofasailorsdaughter.

Spinny combos’n’flow workshop

8:e april, 18.00 — 19.15.

Fokus ligger på att kombinera trick med flow. Att kunna knyta ihop sina darlings till en enda serie med mjuka övergångar är en konst som genererar vackra videosnuttar eller hela koreografier. Vi börjar med att gå igenom några grunder som är bra att bemästra och bygger sedan vidare. Vid slutet av klassen kommer ni att ha två fina spinny-combos till er pole-repertoar. En konsekvent invert och stabil klättring är ett krav på denna klass.

Exotic pole – high heels

8:e april, 19.30 — 21.00.

Efter många år av träning, showcases och instruerande så kan jag med gott mod säga att min expertis är exotic pole. Jag jobbar med mjuka och feminina rörelser med mycket inslag från den klassiska russian exotic. Det blir ett högt tempo med mycket hairflicks och en och annan heelclack. Passar de flesta nivåer men det är bra att ha gått en kursomgång pole innan. Klädsel: klackar (inte ett krav men definitivt en fördel då klackarna inte bara är snygga utan även ett redskap i stilen), knäskydd, långa eller korta byxor.

Anmälan och pris

1 workshop: 300 kr.
2 workshops: 500 kr.

Anmälan görs via mail till info@spinpole.se.

Genomförda workshops

Den 11:e juli 2019 kör vi två workshops som leds av Jeanette Jonsson.

Jeanette heter jag och är en väldigt nyfiken person som älskar att testa och lära mig nya grejer. Min poleresa började på riktigt 2015 och sedan dess har jag i princip varit i studion fler timmar än hemma. Idag driver jag två företag, Wildwear.se som säljer och tillverkar polekläder och Norrköpings pole fitness studio, Adore pole fitness. Att dela med sig av sin kunskap är något av det roligaste jag vet! Därför är jag oerhört glad att jag får komma till er. Jag hoppas att kunna sprida glädje och inspiration var jag än befinner mig! Följ mig gärna på instagram @jejopole och @wildwearswe

Hot heels koreografi (Exotic pole dance med klackar)

75 min, kl. 18.00

I denna workshop kommer vi att jobba med feminina och sexiga rörelser med MYCKET attityd, med och utan stång. Det blir en del heel clacks, floorwork, hairflicks och höftrörelser. Ja och vad innebär allt detta? Dessa tekniker får du lära dig och mycket annat som får dina rörelser att se fjäderlätta ut. Klackskor är att föredra men barfota fungerar utmärkt. Kom och låt din inre gudinna komma ut! Passar Alla nivåer

Double Trouble (Double pole workshop)

75 min, kl. 19.30

Pole dance är roligt men med två är det ännu roligare… I den här workshopen jobbar vi två och två för att skapa magi på stången. Man kan komma med kompis eller själv. Partner löser vi på plats. Vi provar bekanta trick som blir som nya tillsammans, men vi banar även vägen för unika partrick som bara kan göras två och två. Vi går också igenom olika tekniker för hur du ska hålla din partner på ett säkert sätt, följt av massor av andra tips och tricks. Double pole ger alltid många skratt och ni får verkligen testa på vad teamwork innebär. Ni kommer bara att älska double pole!

Anmälan och pris

1 workshop: 300 kr.
2 workshops: 500 kr.
2 workshops + OP-kort (10 tillfällen): 800 kr.

Anmälan görs via mail till info@spinpole.se.

Bokningsvilkor

Betalningen sker på plats via Swish eller kontant. Bokningen är bindande. Avbokningen sker endast vid sjukdomar eller skador. All träning sker på egen risk. Se till att ha egen olycksfallsförsäkring.

Vi har åldersgräns 14 år. Är du under 18 år vill vi ha målsmans underskrift. Underlag för detta får du av oss och lämnas vid på plats.